25. apr 2018 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 

 

MESSE-TILBUD

Planlægger I
at udstille på
SCANPACK
i Göteborg
23.-26. oktober?
Eller på
FOODTECH
i Herning
13.-15. november?

Så planlæg også
at få fortalt
- igen og igen -
hvor jeres kunder
kan finde jer!

Rekvirér vores
SPECIALTILBUD
på efterårets
messeannoncering:

 

 

Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Fødevarer & helbred:

   

Fisk skal kunne forhindre Parkinsons sygdom

25.04.18: En undersøgelse fra svenske Chalmers Tekniska Högskola kaster nyt lys over sammenhængen mellem indtag af fisk og langvarig neurologisk sundhed. Parvalbumin, et protein, der forekommer i rigelige mængder i mange fiskearter, har vist sig at hjælpe med at forhindre forekomsten af visse proteinstrukturer, der er klart relateret til Parkinsons sygdom.

Læs mere

 

Franske vindere i Seafood Excellence Global Awards

25.04.18: To franske virksomheder vandt hovedpræmierne i 2018 Seafood Excellence Global Awards hos Seafood Expo Global, verdens største og mest prestigefyldte seafood event. Vinderne blev udvalgt fra et felt på 40 finalister og blev annonceret ved en særlig Seafood Excellence Global Awards reception i går aftes. Konkurrencen anerkender de bedste produkter udstillet på Seafood Expo Global, der løber i disse dage i Bruxelles.

Læs mere

Danskerne spilder mindre mad

23.04.18: Gennemgang af en stor bunke skraldeposer fra danske husstande viser forbedring i madspildet hos danskerne. Spildet var således 14.000 tons lavere i 2017 end det var i 2011. Men selv om danskerne bredt set er godt i gang med at begrænse madspild, er der potentiale for at komme endnu længere. Det konkluderer Miljøstyrelsen i ny rapport.

Læs mere

Forbrugerne er motiverede til at mindske madspild

17.04.18: Motivation og muligheden for at spare penge kan være nøglen til at mindske madspild i de danske husholdninger. Det viser en netop afsluttet undersøgelse fra MAPP Centret ved Aarhus Universitet. I rapporten sammenholdes danskernes opfattelse af madspild med adfærden.

Læs mere

Danmarks økologiske areal er øget med en størrelse svarende til Langeland

17.04.18: Det økologiske areal i Danmark fortsætter sin kraftige vækst og har faktisk aldrig været større. Det viser Landbrugsstyrelsens nye statistik over økologiske jordbrugsbedrifter for 2017. Størstedelen findes i Sydjylland, Nordjylland og Vestjylland.

Læs mere

Vil forbyde urimelig handelspraksis

17.04.18: Europa-Kommissionen går efter de mest ødelæggende former for urimelig handelspraksis i fødevareforsyningskæden for at yde landbrugere og små og mellemstore virksomheder større sikkerhed og mindske deres behov for risikostyring på områder, de har ringe eller ingen kontrol over.

Læs mere

Fra tema Færdigvarer
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg